河北省2025-2026学年第一学期中段调研检测卷七年级英语(冀教版)试题
2025-11-08 01:42:35
河北省2025-2026学年第一学期中段调研检测卷七年级英语(冀教版)试题正在持续更新,目前2025衡水金卷先享题答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
Text10M: ①Terje Isungset is a drummer, and he also makes instruments out of something prettycool:ice!He doesn't just use any frozen stuff."You can buy perfect ice from factories around thewvorld,but it won't have any sound," Isungset says. ①He gets his ice from the wild."It'snature that decides the sound of the instrument," he says.Isungset got the idea for ice music more than 20 years ago. "I was asked to perform ata concert in front of a frozen waterfall," he says. And that gave him an idea: Theinstruments should be made of ice.Finally, in 2006, Isungset helped start the Ice Music Festival Norway. The 18th of thesefestivals was scheduled to take place from February 1st to 4th.Almost everything at the Ice Music Festival is frozen every year. "We come to a place,harvestthe ice, and build the venue out of snow and ice," Isungset says. 20"When the show is over, weinvite the audience to give the ice instruments back to nature," he adds. "For the festival, Ihave a goal of trying to invent a new instrument every year."本文是一篇应用文,介绍四款新科技产品。21. D。细节理解题。根据 Titan Charger 部分的 It is a wireless charger with three charging points and canbe used for three phones 可知,TitanCharger是一个可以给多部手机充电的无线充电器。22.C。细节理解题。根据RobotVacuum部分的介绍可知它是一款吸尘器,是清洁工作需要的。器,G5OLED是电视机,这三款产品属于家用品。本文是记叙文。作者儿子送作者进入地铁站后与作者相拥告别,可是当作者在服务员的指引下乘坐电梯到火车门口前等待上车时,作者见到儿子也在火车门口等着,这是为何呢?24.D。推理判断题。根据第一段Iwasn't surewhich train to take toget to the airport.和第二段SoIapproached the attendant,a middle-aged woman,and asked her for directions.可知,“对不起,请问去机场的火车怎么走?”最有可能是作者问女士的问题。25.A。细节理解题。根据第三段AndIasked,“Whatare you doinghere?”可知,作者在火车门口再次见到儿子应该是感到吃惊。26. D。推理判断题。根据第五段 So that hug was a special hug 一 not just from my son, but also itrepresented the thoughtfulness, kindness and care that this woman had for someone passing through thestation.可知,作者叙述他最近几年的生活是为了突出那位女性的优秀品质。27. C。推理判断题。根据最后一段 the woman perceived the importance ofa small moment at the station.Not only did she realize and understand this, but she acted compassionately and supported my life.可知,那位女人细心和关爱他人。本文是一篇议论文。2024年,“脑腐烂”一词的广泛使用凸显了网瘾的有害影响,推动了一种被称为“数字排毒”的旅行趋势。但是这种旅行功效究竟如何呢?
本文标签:
本文地址:河北省2025-2026学年第一学期中段调研检测卷七年级英语(冀教版)试题
版权声明:本文为原创文章,版权归 admin 所有,欢迎分享本文,转载请保留出处!
版权声明:本文为原创文章,版权归 admin 所有,欢迎分享本文,转载请保留出处!

评论已关闭!