高三2025~2026学年核心突破(六)6英语答案

2025-10-24 00:57:28 

高三2025~2026学年核心突破(六)6英语答案正在持续更新,目前2025衡水金卷先享题答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024—2024学年核心突破答案高三英语
    2、2023-2024学年核心突破高三英语
    3、2023-2024学年核心突破6英语
    4、2023-2024核心突破英语答案
    5、核心突破答案网址2023-2024高二英语
    6、2024核心突破英语
    7、2023-2024学年核心突破(二)英语答案
    8、2024_2024学年核心突破英语
    9、20242024学年核心突破英语高二
    10、2023-2024学年核心突破英语
但..…·而·.…”.填but。significant”,表示“有意义的”,故填of。62.be separated 解析:考查动词的语态。从句的主语 the development of Dunhuang 与 separate之间是动宾关系,且情态动词cannot后接动词原形,应用被动语态“be十过去分词”的形式,故填be separated。63.deeper解析:考查形容词的比较等级。根据语境“Chen hopes that ChinasKiwi friendswil develop a63(deep)affection for Chinese culture”可知,此处表示“更深的喜爱”,暗含比较的意思,应用deep的比较级,故填deeper。64.highly解析:考查副词。speak highly of是固定短语,意为“高度评价”,应用副词修饰动词 spoke,故填highly.65.to promote 解析:考查非谓语动词。根据“offering 65 (promote)exchanges and cooperation in variousfields for further development of bilateral relations”可知,此处用动词不定式作宾语,offer to do sth.表示“主动提出做某事”,故填topromote。第四部分第一节One possible version:Dear Chris,Glad to know that you'll soon experience the Dragon Boat Festival here in China, Given that culturaldifferences can be subtle yet significant,I'd like to share some insights to ensure your trip goes smoothly.Firstly,while the dragon boat races are exhilarating,I strongly advise maintaining a safe distance from theriverbank,as the crowds can become unexpectedly intense.Additionally,if locals offer you zongzi,accepting itgraciously is considered polite. Lastly, wearing red accessories,which symbolize prosperity in our culturecould spark friendly conversations with spectators.Yours,you need further guidance!Li Hua第二节One possible version:I hurried into the theatre, only to find there were even more bikers inside. They were chating loudly androw, trying to makemyself as inconspicuous as possible. I clutched my bag tightly, constantly glancing around,to come alone.When the film began,I realized that the bikers were an animal rescue group.They had come to supportthe fundraiser for the local animal shelters.As the documentary unfolded,showing the plight of the abandoneddogs, I saw many of the bikers wiping away tears. They were as moved as I was by the heartwarming andheartbreaking stories,During the intermission, some of them even came over tome, smiling kindly and askingif I was enjoying the filmTheir tough exteriors hid big, soft hearts.I felt ashamed of my initial fear andwastruly grateful that I had decided to come, We spent the rest of the evening sharing our love for animals anddiscussing ways to help.017
本文标签:

本文地址:高三2025~2026学年核心突破(六)6英语答案
版权声明:本文为原创文章,版权归 admin 所有,欢迎分享本文,转载请保留出处!
app下载

评论已关闭!