明思·河北省2025-2026学年第一学期九年级教学质量检测一英语试题
2025-09-28 17:51:19
明思·河北省2025-2026学年第一学期九年级教学质量检测一英语试题正在持续更新,目前2025衡水金卷先享题答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、河北省2023-2024学年度九年级结课检测卷英语试卷
2、河北省2023-2024学年度九年级期末检测卷
3、河北省2023-2024学年第一学期期中九年级
4、河北省九年级2024.2024学年第一学期阶段检测答案
5、2023-2024河北省九年级期末考试
6、河北省2023-2024学年九年级第一学期期中阶段性检测
7、2023-2024学年度第一学期期中考试九年级河北
8、河北区2023-2024学年度第二学期期末九年级质量检测
9、河北省2024学年度九年级期末
10、2023-2024河北省九年级第一学期期中考试英语试卷
谷案解析Mindmap根据短文内容,在空格里填入一个最恰当的单词。本文的语篇类型是说明文,主题语境是人与自我之认识自我。一项新的Study background:研究表明,一张图片就能很快改变我们的审美标准It isalreadyknown tharthe bodyimagesyou see can affectyourstandardsof whatyouconsider(1)beautiful1.A。细节理解题。根据第一段第一句可知,人的大脑不断被新的信息所影响。Study(2)_purposeImages2.D。推理判断题。根据第二段前两句可知,科学家们想要找出不同模特的照Tofindouthowdifferentbodyimagesaffectone'sbeauty standardsinfluence on片是如何影响那些从未见过这些照片的人对“理想”女性身材的看法的。而beautyStudy process:villagers/volunteers/participantsScientists showed 80(3)in an isolatedplace photographs ofplus-size or thin蚊子海岸非常偏远,没有电,也没有电视或电影,符合这一条件。standardsmodels and asked their beauty standards(4)beforeand after seeing thephotographs.3.C。细节理解题。根据第三段可知,观看了大码模特照片的人的理想女性身Studyresult:材变得更符合大码标准,而观看了小码模特照片的人的理想女性身材变得更One's beauty standards canbeinfluencedby images ofany kindin a(5)shorttime.符合小码标准。因此,人们的理想身材会趋近于他们所看到的图片里的身材,故选C。4.C。短语理解题。根据画线处上下文可知,持续接受图片影响的人们的审美观念总是在发生变化,因此探究一个图片对他们的影响能持续多久是没有实www.xyybs.com际意义的。Reading comprehensionB主题三·自我形象www.xyybs.com····..TIP(A)1.Whatcanwelearnaboutthebrainfromparagraph 1?阅读理解中的错误选项通常有以下几大特征:无中生有(出现原StopriskinghealthforweightlossA.Itiseasilyinfluencedby文中未提及的概念):正反混淆(选项的意思跟原文的意思相反):答非易读度:63.1words:306time:5mins★★☆whatpeoplesee.所问(选项符合原文,但是不符合题干):扩大范围;因果倒置;常识判断B.It canrecognizeunrelated(符合常识的不一定是正确答案,但是不符合常识的一定不是正确答information.案);过分绝对:偷换概念等C.It responds slowly to newinformation.D.Itisnotwellstudied byscientists.Nearly1in10 adolescent girlshaveusednon-girlsinparticular.(D)2.WhywasMosquitoCoast chosenbythe scientists?prescription(非处方类的)pillstoloseweight,Theroleofsocial mediaisespecially crucialaccordingtonewresearch.Theresearchnotedinunderstandinghowyoungpeople areA.Becauseofitsculture.that teenagegirls are themost likely group to understanding theirbodies.“If you open uphaveused theseso-calledweight loss aids,andany socialmediaplatform anddoany sortofB.Becauseofitseconomy.pointedoutthatthesetrends-andthemindsetquicksearchforcontentrelatedtoweightlossdriving them-raisetherisksforeating disordersorrelated tohealth andwellness,youllveryC.Because of its landscape.andoverallharmtophysicalandmentalhealth.quicklycomeacrossadvertisementsforweightNicholeKelly,a scientist who specializesin loss supplements,”Kelly said.“I think that theD.Because ofits location.eatingbehaviorsandbodyimagebeliefs,saidweightloss supplementindustryhasreally takenthatadolescenceisaparticularlyvulnerableadvantageofthewaythatsocialmediaallowtimeforyoungpeopleseekingoutweightlosscontent andpoststobespread soquickly.measures.Girlsaregoing throughpuberty,which"MostpeopleassumethattheseDroductsmeans increasesin fat mass in girls'bodies.arenatural,safe,andeffectivewhen theresearchThisageis alsomarkedbyanincreasein theevidenceshows thatnone of those things areimportanceof the opinionofpeers,which are true,Kellysaid.Shestressed thattheseproductsoftenreallycruel towardsbiggerbodies.Weightcanactively causeharm.Thelackofregulationand appearance are the topreasonskids are of theweight loss supplement industrymeansbullied(霸凌)atschool.Soit'snotsurprisingthat someproductshave dangerouschemicalthat there arehighlevelsofweightloss substances.www.xyybs.comsupplement(补充剂)useinadolescentsandin(C)3.Whatdidthescientistsfindfromtheirstudy?VocabularyA.Womencoulddescribetheirbodyidealsbetter.BB.Menwereunaffectedbytheimagestheysee.pointout指出,提出mindset/maindset/n.心态,观念C.Bodyidealstended toward theshapesinthedisorder/dis':do/n.疾病,紊乱images.specializein..专攻.....,专研究..D.Exposure to differentbody sizesleaded tovulnerable/vAlnarobladj.易受伤害的;易受影响的puberty/pju:bati/n.青春期,发育期confusion.fatmass脂肪量peer/pio(r)/n.同龄人cruel/kru:ladj.残酷的,残忍的comeacross偶然遇到assume/o'sjum/u.假定,推断regulation/regjulerfn/n.管理,控制substance/sabstons/n.物质www.xyybs.comwww.XC)4.What does the underlinedpart“a mootpoint”inReading comprehensionparagraph4mean?A.Aquestiontobestudied.(A)1.Who aremost likely to takeweightlosspillsB.Aquestionwithoutacademicvalue.accordingtonewresearch?C.Aquestionwithoutpracticalvalue.A.Teenage girls.D.A questionwith different answers.B.Teenageboys.C.Adult females.D.Adultmales.www.xyybs.comwww.xyybs.com3
本文标签:
本文地址:明思·河北省2025-2026学年第一学期九年级教学质量检测一英语试题
版权声明:本文为原创文章,版权归 admin 所有,欢迎分享本文,转载请保留出处!
版权声明:本文为原创文章,版权归 admin 所有,欢迎分享本文,转载请保留出处!

评论已关闭!