百师联盟·2025届高三开学摸底联考 英语试题

2024-08-27 21:24:12 

百师联盟·2025届高三开学摸底联考 英语试题正在持续更新,目前2025衡水金卷先享题答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024百师联盟高三开学摸底联考英语
    2、2024百师联盟高三开学摸底考全国卷英语
    3、百师联盟2024高三开年摸底联考全国卷英语
Rebecca's mother played a huge role in her life."She is a 52 "Rebecca shared."She's第三部分the only reason that I'm alive today."Her mom is53of her daughter.calling her"an【写作提示】absolute miracle语篇类型是应用文,主题语境是人与社会之社会As for meeting her54 Rebecca said."If I met her.it would be for one day or an hour.Butthe pancreas center will be 55 I'll work on this until the day I die."服务与人际沟通。题目要求给外国好友写一封邮件,(D)52.A.leaderB.follower邀请他一同观看摄影展。C.talentD.force第四部分此题属于半开放提纲类作文,同学们可以根据自语(C)53.A.tiredB.afraid己对题目的理解,适当添加细节并整合信息。正文可C.proudD.aware以分为三段:第一段开门见山说明自己写邮件的意图,(B)54.A.doctorB.idol用C.patientD.mother作并介绍此次展览的主题;第二段介绍自己的摄影作品(B)55.A.promisingB.permanent并期望受邀者能欣赏摄影展中的各种作品;第三段港eC.significantD.beneficial达期待。第第二节阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号One possible version:内单词的正确形式。In the recent past,a series of grassroots football and第Dear Peter,I hope this email finds you well.I'm excited to invite you to thebasketball tournaments was staged and enjoyed by rural"Youth in Full Bloom"photography exhibition organized by ourschool's Students'Union next Monday.It's an event that honors the分residents in Guizhou.They 56.grabbed (grab)beauty of youth through students'cameras.It would be a greatwidespread attention and stimulated people's growing lovepleasure to have you attend this event.for mass sports across ChinaI've also contributed to the exhibition some of my own语言运photographs,which capture the rich colors and lively moments ofUnlike professional sports,these village sportsour campus life.I believe you'll enjoy seeing them,as well as thetournaments feature players from diverse 57.backgroundsvarious photographs from other students.(background).On the field,they are sports stars,58.作I'm looking forward to your reply and having the opportunity tobut/while/yet in their daily lives,they work as sellersenjoy this exhibition together.drivers or butchers.These sporting events have alsoBest regardsserved as a platform to show local culture.(范文中的画线句子可作为佳句背诵)第二节阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段第三部分For instance,during match breaks,villagers dressed 59.使之构成一篇完整的短文。intraditional ethnic costumes sing folk songsand dance,creating a festive atmosphere.With its grassroots environment and unique integrationof ethnic culture and sports,the tournaments have 60.第四部分注意:(1)续写词数应为150个左右;(2)请按如下格式作答。rapidly (rapid)gained popularity,drawing not onlyLenny noticed mytourists from across the country but also representativesdiscomfort despite myak(言运from the English Premier League 61.to explore(explore)attempts to hide it.potential collaborations(合作).写62.The success of these tournaments has pooledThe stranger's kindnessthe strength of fields including culture,sports,tourismstayed with me as wecommerce in facilitating rural revitalization(乡村振兴)continued our journey home感第三部【写作提示】Such interactions will increase sales of rural语篇类型是记叙文,主题语境是人与自我之做人与做事。products,boost tourism consumption and contribute作者有一条珍藏的红围巾,这条围巾虽然看似普通,却因为to sustainable 63.development (develop).它的来历而具有特殊意义。故事发生在作者9岁那年的一个雪Noting that the widespread popularity of village天,她13岁的哥哥Lennyi邀请她一起去滑冰,俩人兴高采烈football and basketball tournaments has a lot to do分地在大雪中穿行,享受着难得的自由与快乐。但寒冷逐渐开语始侵袭穿着单薄的作者,让她感到越来越不舒服。with Guizhou's unique features and government根据续写第一段和第二段首句可知,作者的哥哥Lennysupport,other regions can draw on this 64.写注意到了作者的不适,并且有个好心的陌生人。那么作者的successful (success)experience and create theirown sports events,thereby 65.delivering(deliver)哥哥做了些什么呢?陌生人又是如何出现并出手相助的呢?用根据续写第二段首句可知,陌生人的善举对作者有着持benefits to the people.续性的影响。那么作者珍藏的红围巾和这次事件有何联系呢度作者对这段经历的感受如何呢?第一节One possible version:Lenny noticed my discomfort despite my attempts四部分假定你是李华,你校学生会将于下周一举办to hide it.He bent down to check my shoes,refastened“青春正好(Youth in Full Bloom)”摄影展,请你写the snow-covered buttons and said,"We should head一封邮件邀请你的外国好友Peter-一同看展,内容包第四部分back."Disappointed but relieved,I nodded.As we括:made our way through the snow,I saw the figure of a写(1)摄影展主题;(2)你的作品;3)期待回复。man walking in our direction.There was a red scarfaround his neck."You look cold,"he said,wrapping注意:作his soft red scarf tightly around my neck.His kindness(1)写作词数应为80个左右;warmed me more than the scarf itself,and I managed(2)可以适当增加细节,以使行文连贯。grateful smile through chattering teeth.
本文标签:

本文地址:百师联盟·2025届高三开学摸底联考 英语试题
版权声明:本文为原创文章,版权归 admin 所有,欢迎分享本文,转载请保留出处!
app下载

评论已关闭!