云南省2025届三校高考备考实用性联考卷(二)(白白白白白黑白)英语试题

2024-08-20 23:33:55 

云南省2025届三校高考备考实用性联考卷(二)(白白白白白黑白)英语试题正在持续更新,目前2025衡水金卷先享题答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

《双语学报》2024一2025学年高三·新高考基础版第2期测试题参考答案及部分解析第2期测试题参考答案1-5 BACAB6-10 BCCAA11-15 BCCAA16-20 BCABC21-25 DCABC26-30 ABDBC31-35 ACAAD36-40 CBFAG41-45 AACCD46-50 AADBC51-55 CDCBB56-65(One possible version)56.as57.have been taking58.when59.a60.began61.recognized62.closely63.leading64.emergence65.spiritual写作(One possible version)第一节Last Sunday,our school organized a "First Aid into Community"event with the goal ofequipping residents with crucial emergency response know-ledge and skills.During the activity,our student volunteers led interactive demonstrations and hands-on trainingsessions covering a range of first-aid techniques.Community members involved in the activitylearned how to properly administer wound care,respond to common medical emergencies,andperform CPR.These practical lessons ensured that community members gained concretelifesaving capabilities.The event was met with an enthusiastic response,drawing over 50 engaged participants,whoexpressed gratitude for the opportunity to acquire such valuable first-aid expertise and appreciatedthe school's initiative in promoting public health and safety.第二节Paragraph 1:Afier getting everything ready,Mark got into his plane with a mixture of excitement andnervousness.He felt the weight of his dream resting on his shoulders.He started the engine,andthe plane was seen slowly sliding down the cliff.Despite the heavy weight of the fuselage,hisplane was able to fly.How happy Mark was!The engine worked pretty well,and the plane madeseveral circles above the village.Looking down below,Mark noticed many villagers jumping andwaving to him as if they were celebrating.Paragraph 2:Fifieen minutes later,the plane landed by the riverside safely.The villagers all ran therecheering,and Mark saw his grandfather as well,who gave him the thumbs-up sign.The villagersall regarded him as a hero.As Mark watched the sun setting over the horizon,he saw a new worldand he felt a desire to reach it.He knew that this was just the beginning of his journey into therealms of invention and discovery.With newfound confidence,he resolved to continue pushingthe boundaries of what was possible,fueled by his unshakable belief in the power of innovation.
本文标签:

本文地址:云南省2025届三校高考备考实用性联考卷(二)(白白白白白黑白)英语试题
版权声明:本文为原创文章,版权归 admin 所有,欢迎分享本文,转载请保留出处!
app下载

评论已关闭!