[河南省]洛阳市2023-2024学年高二质量检测(2024.6)答案(英语)

2024-06-17 15:13:10 

[河南省]洛阳市2023-2024学年高二质量检测(2024.6)答案(英语)正在持续更新,目前2025衡水金卷先享题答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、洛阳市2023-2024学年高二质量检测英语
    2、洛阳市2023-2024学年第二学期期中考试高二英语
    3、洛阳市2024年高二下学期质检
    4、洛阳市高二2024至2024期末考试英语
    5、洛阳市2024—2024学年高二质量检测
    6、洛阳市2024到2024高二期中考试英语答案
    7、洛阳市2023-2024高二期末质检考试答案
    8、2023-2024学年洛阳市高二下学期期末考试
    9、2024洛阳市高二期末质检英语
    10、2024到2024洛阳市高二期末质检
大单元学三步一体高效训练讲评B记The thought of low material need and being unwilling to work,marry and have children,isdescribed as a "lying down"lifestyle.It creates an emotional reaction among many young Chinesewho are eager to take pause to breathe in this fast-paced and highly competitive society.Many young people complained that duties,including work stress,family argument andfinancial pressure,have pushed them "against the wall".They said they hate the "involution)"joking that they would rather give up some of what they have than get stuck in an endlesscompetition against others."Instead of always following the 'good quality'of struggle and sacrifice to bear the stresses,they prefer a temporary(暂时的)lying down as release and adjustment,”said an expert.“It is nowonder that some young people,under the growing pressures from child-raising to paying the houseloan today,would try to live in a simple way and leave the worries behind.-=”。--。-。。。-==--。””Interestingly,many young people,who claim to be big fans of the "lying down"philosophy,admit that they only accept a temporary lying down as a short rest.It is true that with the greatimprovement of living conditions,some Chinese youth have partially lost the hard-working spirit andare not willing to bear too much hard work.But in fact,lying down is not entirely comfortable.Young people who lie down always feel ashamed about their constant loss of morale ()"Young people have both ambition and confusion about their future,but most of us haverefused to waste opportunities and challenges,"a postgraduate student said."It's no use runningaway.I have to 'stand up'and face the reality sooner or later.15.Which of the following is a "lying down"lifestyle?A.Facing up to responsibilities bravely.B.Feeling ashamed of losing confidence.C.Avoiding trying for fear of being refused.D.Being interested in various social activities.16.What might have caused the "lying down"lifestyle among the young according to the text?A.Poor health from working so hard.B.Temporary influence from its fans.C.Increasing material wealth from families.D.Growing pressures from family and social life.17.What's the expert's attitude toward the "lying down"group in paragraph 3?A.Understanding.B.Opposed.C.Supportive.D.Unclear.18.What can be inferred about the young generation from the text?A.Most of them never really escape their responsibilitiesB.Most of them really enjoy the "lying down"lifestyle.C.Most of them find their dreams far beyond their reach.D.Most of them would rather escape than take challenges.【答案与解析】在这个竞争激烈的社会中,许多年轻人选择“躺”的生活方式,但是,其实他们大多数人都不想浪费机遇,也不会真正放下自己的责任。15.C根据第1段可知,低物质欲望且拒绝工作、结婚和生育的观念,被描述成“躺”的生活方式。由此可知,C项(因害怕被拒绝而不去尝试)是一种“躺”的生活方式。16.D根据第2段第1句可知,来自家庭和社会生活的日益增长的压力可能是年轻人“躺”的原因。25ZCYK·英语-R-必修第一册-HAIN15
本文标签:

本文地址:[河南省]洛阳市2023-2024学年高二质量检测(2024.6)答案(英语)
版权声明:本文为原创文章,版权归 admin 所有,欢迎分享本文,转载请保留出处!
app下载

评论已关闭!