2023~2024学年核心突破XGK(二十八)28英语XJCRL答案

2024-02-13 00:08:54 

2023~2024学年核心突破XGK(二十八)28英语XJCRL答案正在持续更新,目前2025衡水金卷先享题答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024学年核心突破(二)英语答案
    2、20242024学年核心突破英语答案
    3、2023-2024学年核心突破二英语
    4、2023-2024学年核心突破(八)英语
    5、2023-2024学年核心突破(一)英语
    6、2024_2024学年核心突破英语
    7、2024到2024学年核心突破英语
    8、2023-2024学年核心突破十英语
    9、2023-2024学年核心突破八英语
    10、2023-2024学年核心突破(二十)
第四部分写作第一节短文改错71.l8-year-old前的a改为an72.just前的have改为has73.While改为When74.doing前的is改为was75.Come改为.Coming76.significantly改为significant77.area改为areas78.admit改为admitted79.删除but80.stuck后加to第二节书面表达Dear Jack,How's everything going?In your last letter you asked about this year's sports festival in myschool.In response to your request,I'm writing to introduce it to you in detail.With the intention of arousing students'passion in sports,the Students'Union held the annualsports festival last Thursday and Friday in the school stadium.Featuring sports-related activities,the festival involves various attractive events,ranging fromtraining instructions to competitive matches.In addition,the highlight lies in the basketball matchbetween teachers and students,which promotes the positive interaction and the mutual understanding.This activity,as far as I'm concerned,relieves our study pressure and enriches our spare life.Just asthe saying goes,“Life is movement.”Looking forward to your reply!Yours,Li Hua答案详解第二部分阅读理解第一节A2L.D【解析】细节理解题。根据Annual Pass的“It covers the pass owner and three accompanyingadults'”可知,年票最多允许4人进入。故选D。22.B【解析】推理判断题。根据Volunteer Pass的“It is awarded to those individuals who volunteer250 hours at one or more recreational sites managed by 5 federal agencies as a way to say 'thankyou'!”可知,志愿者通行证是颁发给自愿做出服务的人的,这体现了对劳动的尊重。故选B。23.C【解析】细节理解题。根据Access Pass的“People who are living with disabilities can request this$l0 lifetime pass.”可知,Access Pass对残疾人有优惠。故选C。及24.C【解析】细节理解题。根据第一段“George Picariello was incredibly emotional as he received hisdiploma from Needham High School on Wednesday,nearly eight decades after he was sent tohospital for burn treatment in an attempt to save a little girl trapped in a burning house..”及第二段"Picariello had just turned 18 in March 1944 when he left Needham High School a few monthsbefore graduation for his injury.”可知,Picariello因为营救被困在起火的房屋中的小女孩而被烧伤,所以不得不在毕业前夕终止了高中学业。故选C。2024届高考专家联测卷(五)·英语参考答案第2页(共8页)
本文标签:

本文地址:2023~2024学年核心突破XGK(二十八)28英语XJCRL答案
版权声明:本文为原创文章,版权归 admin 所有,欢迎分享本文,转载请保留出处!
app下载

评论已关闭!