衡水金卷先享题(月考卷)2023-2024学年度上学期高三年级六调考试英语(新高考无角标)答案
2023-12-19 22:09:19
衡水金卷先享题(月考卷)2023-2024学年度上学期高三年级六调考试英语(新高考无角标)答案正在持续更新,目前2025衡水金卷先享题答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
《双语学报,辅导测评周刊》2023一2024学年高一RX版·新教材新高考基础版第19期测试题参考答案及部分解析第19期测试题参考答案1-5 CCBBA6-10 ABBCA11-15 CAABB16-20 CCABC21-25 DCDBC26-30 DBBAD31-35 CADBC36-40 GDFBE41-45 BCBCA46-50 DCADC51-55 DBADB56-65(One possible version)56.walking57.noticed58.experienced59.which60.to guide61.it62.skillfully63.was carried64.bravery65.in写作(One possible version)第一节Dear Eric,Knowing that you're good at writing,I'm writing to ask you to write an article for the newcolumn"Wildlife"in our school's English newspaper.The column is aimed at helping students learn more about the existing state of wildlife andraising their awareness of wildlife protection.Since you've taken part in the preservation ofwild animals before,I'd like you to share related stories with us.You can also suggest someeffective ways to preserve wildlife.Your article must be within 200 wordsPlease send me your article before 10 November if you're interested.Looking forward toyour early reply.Yours,Li Hua第二节Paragraph 1:Later I saw my mom struggling with a big rock.I offered to help,and we managed to movethe rock together.The other people cheered for us loudly,and my heart was filled with pride.We were contributing to the protection of a national park.In that moment,I understood theimportance of hard work and the strength that could be found within a united family.Irealized how much this experience had brought our family closer.We supported each otherand created memories that would last a lifetime.Paragraph 2:This journey also made me have a deeper appreciation of nature.Working on the trailsallowed me to truly appreciate the beauty of nature up close.No amount of screen time couldcompare to the sights and sounds that nature offers.The experience also changed my family,making us really thankful for nature and want to live in a way that is good for theenvironment.All in all,connecting with nature not only united our family but also connectedus to a greater purpose-to protect this planet we call home.1/5
本文标签:
本文地址:衡水金卷先享题(月考卷)2023-2024学年度上学期高三年级六调考试英语(新高考无角标)答案
版权声明:本文为原创文章,版权归 admin 所有,欢迎分享本文,转载请保留出处!
版权声明:本文为原创文章,版权归 admin 所有,欢迎分享本文,转载请保留出处!

评论已关闭!