甘肃省2023-2024学年高一检测(24-180A)英语x
2023-11-26 11:24:56
甘肃省2023-2024学年高一检测(24-180A)英语x正在持续更新,目前2025衡水金卷先享题答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024甘肃新高一
2、2024甘肃高中联考试卷
3、2023-2024甘肃省高一期末考试卷
4、2023-2024甘肃高一考试时间
5、2024甘肃省高中学业水平考试试卷
6、2024甘肃省高三第一次检测考试
7、2024年甘肃省普通高中
8、2023-2024甘肃省高中招生学业水平考试评估试卷(一)英语
9、2023-2024甘肃高一试卷
10、甘肃省2024年初中毕业暨高中招生考试英语
2022-2023学年下学期高一牛津(新教材)(JSS)第59、60期参考答案及详细解析选择性必修一Units3-4阶段检测参考答案及部分解析参考答案1-5 BAABC6-10 CBACA11-15 ABBAC16-20 ABCBC21-25 DCBDB 26-30 CACDB31-35 ACBAD 36-40 GDECF41-45 BADCB46-50 DACBA51-55 DCBCA56.to57.who that58.teaches59.feet60.a61.emotional62.ability63.studying64.less65.to attend写作第一节One possible version:Dear Lois,I hope this email finds you well.I wanted to thank you for all the guidance and support youprovided me with during the English speech contest.Thanks to your advice,I was able tosuccessfully advance to the final round of the competition.I would like to seek your further assistance in preparing for the final round.Could you please letme know your availability for a guidance session?I'm open to any suggestion for a time andlocation that would work for you.Looking forward to hearing from you soon.Best regards,Li Hua第二节One possible version:When Jennifer gets home,she finds her mother looking upset."I didn't find my makeup bag,"hermother says."I was just about to bring that bag to the neighbor's house.They bought ityesterday."Jennifer realizes her error and feels ashamed.She shows her mother the clams andtells her how she gets them.Though angry at the beginning,her mother soon calms down.Jennifer promises her mother that she will not do such things again.Her mother then says,"Whydon't you learn to dig for clams from Susan?"Jennifer thinks it is a good idea to learn from Susan how to get clams.Therefore,she waits forSusan on the beach from the following day on.After three days,Susan arrives,and Jenniferadmits that she made a mistake by giving Susan her mother's belongings previously.Jennifer asksSusan to teach her how to find and dig for clams.Susan readily agrees and assures Jennifer that itis an easy task,promising that she will learn it in no time.Jennifer is excited at the prospect ofcarrying a bucket of clams home.部分解析阅读第一节
本文标签:
本文地址:甘肃省2023-2024学年高一检测(24-180A)英语x
版权声明:本文为原创文章,版权归 admin 所有,欢迎分享本文,转载请保留出处!
版权声明:本文为原创文章,版权归 admin 所有,欢迎分享本文,转载请保留出处!

评论已关闭!