衡中同卷调研卷2023届新高考/新教材(二)2英语答案 趣对答案

2023-11-23 23:17:13 

衡中同卷调研卷2023届新高考/新教材(二)2英语答案 趣对答案正在持续更新,目前2025衡水金卷先享题答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、衡中同卷2023-2024高三二调英语
    2、衡中同卷2024调研卷英语二
    3、衡中同卷2024高三二轮专题卷答案英语
    4、2024衡中同卷高三二调答案
    5、2023-2024衡中同卷新高考版英语
    6、2023-2024衡中同卷高三二轮英语
    7、衡中同卷2024答案英语(二)
    8、2024衡中同卷调研卷全国二卷英语
    9、2024衡中同卷调研卷二
    10、2024衡中同卷高三二轮专题卷英语
《双语学报》2023一2024学年高考版·新教材广东专版第10期测试题参考答案及部分解析第10期测试题参考答案1-5 BCADA6-10 CACDA11-15 BCDBD16-20 ABEFG21-25 CBADB.26-30 CBDAA31-35 DCBCD36-45(One possible version)36.is cast37.to38.musical39.a40.Exposed41.terribly42.resulting43.where44.elegance 45.to shine写作(One possible version)第一节Attention,please!I'm delighted to announce that our school will organize a historical museumstudy tour next Friday.During this 4-hour tour,we'll visit a local historical museum where we'llhave the chance to see fascinating artifacts and relics from the past.Knowledgeable guides willaccompany us throughout the tour,providing interesting insights into the exhibits.We'll take theschool bus there,so please gather at the school gate at 8:00 am.Remember to bring student IDsand wear uniforms.Additionally,it's important to behave ourselves throughout the tour.It's hoped that everyone,including the exchange students,can actively participate in thisenriching activity.Thank you for your attention.第二节Paragraph 1:"No!"Jake yelled."Fair's fair.It's Tim's turn.Let him reel it in."Feeling grateful,Timseized the pole.Jake offered tips and encouragement while Tim fought the fish.The sky grewdarker.Paula and I kept quiet while the kids ran the show.Thirty minutes dragged by.Tim's thinarms shook with tiredness but he was quite excited.When the captain offered to help,he said,"Ican make it.”He can make it,.”Jake said,.echoing Tim's words.“Just let him do it.”With Jake'shelpful guidance,Tim finally let the fish be close to the boat.Paragraph 2:Then,the huge fish was pulled onto the boat.Its smooth skin shone in the fading rays of theevening sun.We all stared in awe at the monster."How did I do?"Tim asked."You did great!"Jake answered delightedly."Good job!"Tim gave Jake a big hug.Then they stood together,holding the fish with their hands and smiling widely,as all three adults snapped the preciousmoment.Every time I look at photos of the two young people holding up their prize,I know howJake's generous spirit made them both winners that day.第10期测试题部分答案解析阅读理解A导语:本文是一篇应用文,属于“人与社会”主题语境。主要介绍了马拉维一个非营利组织招募志愿者的相关信息。l.B。理解具体信息。根据第一段的By volunteering with us...women,youths and vulnerablegroups..可知,该志愿者项目可能会吸引想要帮助妇女、儿童等弱势群体的人。2.C。理解具体信息。根据Requirements部分的Stay duration:At least3 months可知,志愿者至少要工作三个月,即超过12周的工作时间。3.A。理解具体信息。根据Free time activities部分的You can explore Malawi.For example,.you
本文标签: 衡中同卷答案

本文地址:衡中同卷调研卷2023届新高考/新教材(二)2英语答案 趣对答案
版权声明:本文为原创文章,版权归 admin 所有,欢迎分享本文,转载请保留出处!
app下载

评论已关闭!