炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

2023-11-21 18:47:18 

炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题正在持续更新,目前2025衡水金卷先享题答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024炎德英才大联考四
    2、2024炎德英才大联考英语
    3、2023-2024炎德英才4月联考
    4、2024炎德英才大联考高三月考试卷四(全国卷)
    5、2023-2024炎德英才大联考四答案解析网
    6、炎德英才大联考2024高三月考4英语
    7、2023-2024炎德英才大联考月考四
    8、2023-2024炎德英才大联考全国卷四
    9、2024炎德英才大联考高三月考卷四全国卷
    10、2024炎德英才大联考考前演练2
count.I'd call it an efficient use of my remaining time.32.Why does the author mention the famous finding in Paragraph 1?A.To state that not all people judge their driving ability appropriately.B.To illustrate that humans can't assess their friends properly.C.To argue that we don't understand social circles.D.To emphasize the importance of friendship33.What does Paragraph 3 mainly talk about?A.Friendship is of great significance for our life.B.Friendship may not be so easy to develop as it appears.C.Previous research findings about friendship may be wrong.D.Previous research on friendship is largely based on self-reports34.According to some psychologists,who have the best understanding of their own abilities?A.Those with high self-esteem.B.Those with severe depression.C.Those with slight depression.D.Those with healthy self-esteem.35.What's the author's suggestion for the seniors in terms of friends?A.It's sad to have only a few friends.B.It's better to have a great many friends.C.It's essential to quit friends of less importance.D.It's totally acceptable to have just a few true friends.第二节(共5小题;每小题3分,满分15分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填人空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。I believe almost everyone would like two things from their jobs and careers:success andhappiness.They want to do relatively well financially,receive fair recognition for theiraccomplishments,enjoy their work as much as one can,and become happier as a person as aresult.So many people,especially ambitious,hard-working people,simplify them in a logical way:They first seek success and then assume that success will lead to happiness.36.Seekingsuccess has costs that can end up lowering happiness.This is not to say that you have to choose between success and happiness.37.But youhave to reverse()the order of operations:Instead of trying first to get success and hoping itleads to happiness,start by working on your happiness,which will enhance your success.Whether you are an employee or employer,it is a better investment to increase happiness atwork and in life,rather than simply trying to increase the measure of success.38.No matter how much you enjoy your work,overwork will become an obstruction(碍)to well-.being.Once the amount of work is under control,happiness at work requires a sense of meaning andpurpose.39.Earned success implies a sense of accomplishment and recognition for a job welldone,while service to others requires knowledge of the real people who benefit from your work.高二英语试题第7页(共10页)
本文标签:

本文地址:炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题
版权声明:本文为原创文章,版权归 admin 所有,欢迎分享本文,转载请保留出处!
app下载

评论已关闭!