全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1
2023-11-21 01:32:54
全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2025衡水金卷先享题答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
教全国@0所名校高三单元测试示范卷记between branches may improve the plants'access to resources like light.At the beginning,scientists argued trees were simply failing to fill the spaces between their can-opies due to a lack of light.But Putz's team published research in 1984 showing that in some cases,crownshyness may simply be the product of a battle between windblown trees,each racing to produce new bran-ches and avoid strikes from their neighbors.In their research,the more mangroves swayed (in thewind,the more widely their canopies were spaced from those of their neighbors.Regardless of how crown shyness occurs,the separation likely comes with benefits.Leaves with moregaps could help sunlight reach forest floors.Putz thinks the gaps might even control the spread of leaf-bitinginsects or infectious diseases.Many of these possible advantages are conclusively linked to crown shyness.However,forest canopies aren't easy to study."The limiting factor is our inability to get to those places,"says Putz32.What is implied in the first paragraph?A.Crown shyness tends to benefit us a lot.B.Research into crown shyness is constant.C.There are few records of crown shyness.D.Putz discovered crown shyness in his forties.33.What's Putz's opinion about crown shyness?A.It is most probably a survival skill of trees.B.It is a natural response to human influence.C.It is an important feature shared by high trees.D.It is a means of communication between trees.34.According to Putz,treesA.are born to present crown shynessB.are smart enough to make decisionsC.can survive mainly thanks to crown shynessD.keep their distance possibly to avoid diseases35.What makes it difficult to fully understand crown shyness?A.The complexity of crown shyness.B.The difficult access to forest canopiesC.Lack of advanced technology for research.D.Incomplete data recorded for crown shyness.【答案与解析】本文主要介绍了为什么有些树木之间会出现树冠羞避的现象。32.B根据第1段最后两句可知,对树冠羞避的研究一直在进行。33.A根据第2段可知,普茨认为树冠羞避是因为树木需要自己的空间,树冠之间的缝隙可以使树木获得更多的阳光等资源。由此可知,树冠羞避是树木的一种生存技巧。34.D根据最后一段第3句可知,树木之间保持一定距离可以控制疾病的传播。35.B根据文章最后两句可知,森林树冠因难以触及,故研究起来非常因难。第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项When's the last time you looked away from your computer?If you're anything like me,it's beena while,which might be slowing both of us down.36 The problem:it's hard to remember totake some time to rest,so you may have to force the issue.Schedule your breaks into your dayIf you,like me,live by your calendar,this tip is so important.Don't assume you'll rememberto take breaks throughout the day.37 Treat your breaks the same way you would treat a meeting【24·G3DY(新高考)·英语-WYB-必考-Y】
本文标签:
本文地址:全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1
版权声明:本文为原创文章,版权归 admin 所有,欢迎分享本文,转载请保留出处!
版权声明:本文为原创文章,版权归 admin 所有,欢迎分享本文,转载请保留出处!

评论已关闭!