炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题
2023-11-19 23:56:48
炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题正在持续更新,目前2025衡水金卷先享题答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024炎德英才大联考四
2、2024炎德英才大联考英语
3、2023-2024炎德英才4月联考
4、2024炎德英才大联考高三月考试卷四(全国卷)
5、2023-2024炎德英才大联考四答案解析网
6、炎德英才大联考2024高三月考4英语
7、2023-2024炎德英才大联考月考四
8、2023-2024炎德英才大联考全国卷四
9、2024炎德英才大联考高三月考卷四全国卷
10、2024炎德英才大联考考前演练2
2023-2024学年上学期高二北师大综合第5-8期参考答案及解析选择性必修一UNITS1-2阶段检测参考答案及部分解析参考答案1-5 CBCAA6-10 BCCAB11-15 BACAA16-20 BCBCA21-25 CACBD26-30 BABCB31-35 DACDA36-40 GCBDE41-45 CBCBA46-50 CCDAB51-55 DABAD56.are57.that /which58.nor59.written60.generally61.founded62.there63.to understand64.using65.was given写作第一节One possible version:Good afternoon,everyone!Today I'd like to talk about the importance of body language.Studieshave shown that in the process of communication,nonverbal expression has more influence thanactual words.This means that "how to say"is more important than "what to say".Body language is an indicator of a person's attitude,enthusiasm,emotion,and personality.Ithelps us to interpret the whole message of what someone is trying to deliver and to enhance ourunderstanding of people's reactions to what we say and do.Only by recognizing the importance of body language can it be better used in ourcommunication.Thanks!第二节One possible version:"They've hatched!"Cody shouted.Sure enough,if they stood close enough the children couldhear tiny baby bird sounds coming from the nest.The mother and father finch were busy allafternoon feeding their family.Back and forth they flew,landing every few minutes with food.Cody never tired of watching the finch family.He noticed when their parents came with food,thebabies cried.But when their parents left,they ducked right back into the nest and stayed quiet sono one would see them.The baby finches grew up quickly.It seemed like no time at all-only about two weeks-beforethe four young birds were trying their wings on the edge of the nest.And then,one day,just likethat,the young birds had flown away.The kids were sad because they didn't even get to saygoodbye.They were concerned about what the birds would do without a nest.Mom comfortedthem and told them that young birds stay in their nests until they are capable of flight.The rest ofthe time the whole world was the finches'home.【补充解释】throw up one's hands(para.5):认定无望而放弃尝试部分解析阅读
本文标签:
本文地址:炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题
版权声明:本文为原创文章,版权归 admin 所有,欢迎分享本文,转载请保留出处!
版权声明:本文为原创文章,版权归 admin 所有,欢迎分享本文,转载请保留出处!

评论已关闭!