炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

2023-11-19 09:37:04 

炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题正在持续更新,目前2025衡水金卷先享题答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024炎德英才大联考四
    2、2024炎德英才大联考英语
    3、2023-2024炎德英才4月联考
    4、2024炎德英才大联考高三月考试卷四(全国卷)
    5、2023-2024炎德英才大联考四答案解析网
    6、炎德英才大联考2024高三月考4英语
    7、2023-2024炎德英才大联考月考四
    8、2023-2024炎德英才大联考全国卷四
    9、2024炎德英才大联考高三月考卷四全国卷
    10、2024炎德英才大联考考前演练2
havingnfhours ekenderekodevel-op depression.Those wh bdor dued their risk of md byathird.But for people h sle or ongewhounry andSunday,depression rates were 16%higher.These findings are backed up bystudyfrom Sweden,which suggedthat if you cou bring upyour verage uratiofs by staying i bed aterthe weekend,you could be in better health.What's even better than a liin at the weekend,though,is not needingone.密es?If you nrease the duration iyfoeeduring the week,thus upping your overall average and reducing the need to"catch up"at the weekend,that's likely to promise even more positive effects for your mental and physicalwell-being.It's still recommended that you get between seven and nine hours of sleep anight-so make that your aim rather than pretending a lie-in erases all the damage封from late nights every other day.15.What can be inferred from paragraph 1?A.Getting up at 6 am on Saturdays is pleasing.B.Extra sleep on Saturdays helps cure mental illnessC.Having a two-hour lie-in at weekends benefits health.day.D.Sleeping for over two hours at weekends may be harmful.sun-16.How does the author prove the benefits of having a lie-in in paragraph 2?restA.By quoting statistics.线B.By analyzing causes.couldC.By giving explanations.D.By providing examples.sity.17.What is the suggestion of the author?AnyA.We should have a lie-in every day.B.We should stay up late at weekends.ght'sep byC.We should get up early at weekends.语·ND.We should get eight hours'sleep daily.卷一第4页(供8页)23新高考·ZXQH·英语·N

本文地址:炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题
版权声明:本文为原创文章,版权归 admin 所有,欢迎分享本文,转载请保留出处!
app下载

评论已关闭!