炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

2023-11-18 20:36:44 

炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题正在持续更新,目前2025衡水金卷先享题答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024炎德英才大联考四
    2、2024炎德英才大联考英语
    3、2023-2024炎德英才4月联考
    4、2024炎德英才大联考高三月考试卷四(全国卷)
    5、2023-2024炎德英才大联考四答案解析网
    6、炎德英才大联考2024高三月考4英语
    7、2023-2024炎德英才大联考月考四
    8、2023-2024炎德英才大联考全国卷四
    9、2024炎德英才大联考高三月考卷四全国卷
    10、2024炎德英才大联考考前演练2
M:That's OK.Is breakfast included?W:Yes.And parking,too.Text 8M:Amy,are you studying French?W:Not now.I took French lessons for two years.But I majored in Japanese in college and I studied Spanish for one year inmy spare time.M:How many French words can you still remember?W:Not many.Just for daily communications.M:I've just read an article about language learning in school.It finds adults only remember seven words from the languagethey studied in school,most of which are common words like hello,goodbye and thank you.W:You are kidding!It's hard to believe.What languages do students learn in school today?M:The study says that half of them study Spanish,25%study French,22%study Chinese,and 3%study Russian.Text 9W:Hey,Lucas.How was the trip to Paris?M:Exciting and tiring.W:Eiffel Tower is a must-see tourist attraction.M:You bet.That was the first thing we did.We went all the way to the top where visitors from all over the world weretaking photos.And all the art galleries,museums,statues,fountains,palaces.It's a paradise of art.W:Of course.You must have had a great time.M:At the beginning everything was fine.However,on the third day of traveling I had a stomachache.It must be the sea-food I took the night before.W:You should never be too careful with the food when you are abroad.Sometimes new food might disagree with you.M:On the fourth day,we went to taste local French cuisine.I felt I was on top of the world!And no stomach problems.W:To be honest,I prefer Italian pasta.M:But Spanish paella was always your favorite,I am sure.Text 10Is it possible to drive a car without using one's hands or feet?An experiment carried out at Berlin's Free University hasshown that this may indeed be possible.The theory behind the thought-controlled car is not new.Researchers have beenworking on ways to link the human brain directly to a computer for years.In the future,the knowledge gained may be use-ful in aiding those who can't walk and those who can't control their arms but have minds that are fully functioning.The technology behind the idea is complicated.It is easy to detect brain waves with sensors on the skin,but it is verydifficult to check out exact orders from the noise going on inside the human mind.At the moment,thought-controlled vehi-cles are only for research purposes,and scientists are not promising any major breakthroughs for the physically challenged.答案:1-5 BCABA6-10 BCABC11-15 ABCCB16一20 BCBAC【语篇解读】这是一篇应用文。本文介绍了在上海举办的一场关于食物的活动,介绍了其中的三项专题探讨。2l.B细节理解题。由文章开头的三个引入的问题和文章末尾The event is open to all and free to attend.一句可知,此活动面向对食物感兴趣的大众。故选B。22.D细节理解题。由题干中时间关键词afternoon可知,如果你下午有时间去参加专题探讨,可以去PANEL3:FEEDING OUR FUTURE:FOOD SAFETY&SECURITY THROUGH TECHNOLOGY活动,而该活动的主讲人是ChloeZhao。故选D。23.D细节理解题。由文中Due to limited capacity,registration is required for the panel sessions.一句可知,由于可容纳人数受限,需要注册进入活动现场。故选D。【语篇解读】这是一篇记叙文。讲述了埃德蒙顿的老师Meheret Worku帮助她的家乡埃塞俄比亚的孩子们留在学校的故事。24.D细节理解题。根据第一段Soon Wudima was participating in the street economy,along with roughly 10,O00 other英语第22页
本文标签:

本文地址:炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题
版权声明:本文为原创文章,版权归 admin 所有,欢迎分享本文,转载请保留出处!
app下载

评论已关闭!