全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

2023-11-17 21:12:43 

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2025衡水金卷先享题答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
    2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
    3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
    4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
    5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
    6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
    7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
    10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
now he had disappeared into the snow.With no footprints or any other signs to follow,coupledwith the thought that our mother would kill us for losing him,we began to shout his name.Welooked around and waited for a response.However,there was no response at all.With nobody toturn to for help,we were at a loss what to do next.Then suddenly we noticed a little hand sticking up out of the snow.It must be Robert.We lookedat one another and realized that we must have buried him as we threw the snow over ourshoulders.We plowed our way through the snow and quickly uncovered him.Luckily,Robert wassafe and sound.We made him promise not to tell Mom we had "lost"him.Robert happily agreedbecause he thought it was fun to be buried alive and wanted to do it again.But for us,it was notfun at all.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活与学本文是应用文。文章简要介绍了四个学项目。2l.D。理解具体信息。根据Drone Adventure部分的Join us and learn the basics of drone flightand the rules可知,参加Drone Adventure项目的青少年可以学到一些关于使用无人机的规则。22.A。理解具体信息。根据Kids Yoga部分的Cost:S50.00和Math Review部分的Cost:S60.00可知,报名这两个学项目一共需支付110美元。23.C。理解具体信息。根据Drone Adventure部分的Time:9:00a.m.-4:00p.m.April1、Kids Yoga部分的Time:1:00p.m.-3:00p.m.April10-11、First Lego League Challenge部分的Time:1:00p.m.-4:30p.m.April10-13和Math Review部分的Time:4:00p.m.-6:00p.m.April25-27可知,First Lego League Challenge项目持续时间最长。B篇主题语境:人与社会一一社会服务本文是记叙文。Russell Cassevah创办慈善组织为住院的孩子送去免费的乐高积木玩具。24.C。理解具体信息。根据第一段中的And last year,he broke a Guinness World Record forwalking two miles barefoot on the bricks可知,去年,Cassevah在乐高上赤脚走了两英里。25.D。理解具体信息。根据第二段中的Cassevah walked on Lego bricks to raise money for FairyBricks,a nonprofit in Britain that gives free Lego sets to sick kids可知,Fairy Bricks是一家位于英国的非营利性组织,其主要任务是给生病的孩子送去免费的乐高。26.D。理解具体信息。根据第四段中的In memory of Tessa,,Cassevah.began traveling thecountry to send free Lego sets to children's hospitals through the nonprofit he created,LittleBricks Charity可知,为了纪念Tessa,Cassevah成立了一个给住院儿童赠送免费乐高的非营利性组织,以此来帮助其他像Tessa一样生病住院的孩子。27.A。推断。根据最后一段中Cassevah说的When I build Legos with kids,,my goal is to createfun memories和More than anything,we laughed and had fun可知,Cassevah希望用免费的乐高给住院儿童带来欢乐。C篇主题语境:人与社会一一艺术本文是新闻报道。Chloe以一辆自制的“钢琴自行车”开启了一段精彩的街头表演之旅。28.C。推断。根据第二段中Chloe said she built her own instrument with her dad after struggling
本文标签:

本文地址:全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1
版权声明:本文为原创文章,版权归 admin 所有,欢迎分享本文,转载请保留出处!
app下载

评论已关闭!