2024年普通高等学校招生全国统一考试模拟试题英语一衡水金卷先享题分科综合卷

2023-11-16 20:50:39 

2024年普通高等学校招生全国统一考试模拟试题英语一衡水金卷先享题分科综合卷正在持续更新,目前2025衡水金卷先享题答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

LiHua第二节One possible version:"What happened?"she asked in surprise.The washerwoman pulled off her costume.The classwas in amazement as they recognized this washerwoman as their class teacher.She told the class,"We wanted this test to be real,rather than a paper-based one.I dressed myself up as a womanin need of help and asked each of you in turn to help me.""Ah,yes of course,"said the class inreply."However,only Maria passed the test,"the teacher said.Maria understood everything after theteacher's words.She was the only student who went out of her way and helped,not caring abouthow hard it would be or how dirty she would get in the process.Then the teacher honored Mariawith a special medal for her excellent performance.All the children had learned a mostimportant lesson.They now looked at every person in need as an opportunity,rather than aburden.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活与学本文是应用文。文章介绍了一座博物馆的相关信息。21.B。理解具体信息。根据Purchasing Tickets部分中的Adut(age12-64:S16和Child(age0-2:Free可知,一对带着两个3岁以下孩子的年轻夫妇参观该博物馆要花32美元。22.C。理解具体信息。根据Museum Hours部分中的Tuesday to Saturday:10a.m.-5p.m.可知,游客可以在周五上午11点钟进入该博物馆。23.D。理解具体信息。根据Parking部分中的Members can receive a voucher for use at any paidCultural District lot,on a space-available basis可知,该博物馆的会员可以获得免费停车券。lot此处作名词,意为“(作某种用途的)一块地,场地”,例如parking lot停车场。B篇主题语境:人与自我一一做人与做事本文是新闻报道。Sarah White成立Supershoes组织,为身患重病的孩子们带去希望。24.A。理解具体信息。根据第一段中的Nine years ago,Sarah White knew a three-year-old boycalled Henry Allen from her local newspaper、.第二段中的Sarah was touched、第三段以及第四段中的I thought,wouldn't it be great to paint a pair of shoes for Henry and raise awareness?可知,身患癌症的小男孩Henry让Sarah想到通过成立Supershoes组织来帮助他。25.B。理解具体信息。根据第四段中的My husband had a workmate whose wife Vivian was afine artist who offered to paint them for free.The artist stayed up all night to get the shoespainted可知,Vivian通宵画好了鞋子。26.C。推断。根据第六段中的Within24 hours,,8,000 people had viewed it以及Many artistsasked if they could get involved可知,Sarah成立的Supershoes组织受到了广泛的关注,许多家长和艺术家都想参与。27.D。理解观点、态度。根据倒数第二段中的she hasn't smiled in a long,.long time、When sheopened it her face just lit up.From that point we decided that Supershoes was laced with hope可知,Sarah认为自己的Supershoes组织可以为身患癌症的孩子们带去慰藉和希望。lace此处作动词,本义为“把…用带子系牢”,此处表示“Supershoes与希望相连”,即代表着希
本文标签:

本文地址:2024年普通高等学校招生全国统一考试模拟试题英语一衡水金卷先享题分科综合卷
版权声明:本文为原创文章,版权归 admin 所有,欢迎分享本文,转载请保留出处!
app下载

评论已关闭!