炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

2023-11-16 12:50:41 

炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题正在持续更新,目前2025衡水金卷先享题答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024炎德英才大联考四
    2、2024炎德英才大联考英语
    3、2023-2024炎德英才4月联考
    4、2024炎德英才大联考高三月考试卷四(全国卷)
    5、2023-2024炎德英才大联考四答案解析网
    6、炎德英才大联考2024高三月考4英语
    7、2023-2024炎德英才大联考月考四
    8、2023-2024炎德英才大联考全国卷四
    9、2024炎德英才大联考高三月考卷四全国卷
    10、2024炎德英才大联考考前演练2
M:Don't worry.At least you don't have to write a research paper like I do!(Text 8)M:Miss Green,do you think,within a few years,many people could work at home instead of working outside?W:It's happening now.The communication industry has made much progress in recent years,like thedevelopment of 5G smartphones,and AI technology also helps.M:And how do these people manage to work?W:Well,they have a television set,a computer,a printer and a telephone to connect with other computers.M:Oh,I see.But surely there're some advantages in working at home.W:Yes.People don't have to spend a lot of time getting to and from their workplaces.The rush hours are theworst time of day.They may make more money if they apply for more different jobs.M:Ah,yes,I see.What do you think about the conditions of homeworkers?W:Let me tell you what might happen.A British company,for example,in London,might employ clerks inBelfast,or a Paris company could have their managers in Spain.They just use a telephone to call around forthe employee.(Text 9)M:Good afternoon,Penny.What's the problem?W:Well,I don't feel very well,doctor.After three days of the toothache and sore throat,I'm troubled by aterrible earache now.M:I can give you a new medicine called Nopain,which is very useful.You can get it at any medicine shops.W:Nopain?M:Yes.N-O-P-A-I-N.And you have to take the medicine after breakfast and supper.You don't need to take itafter lunch.And remember to take it always after meals.That's very important.W:And how long do I have to take it?M:You have to finish this bottle,so that's five days.Come back and see me then.W:Next Monday?The first of September?M:No,not Monday,Tuesday.That's the second of September.W:What time can I see you,doctor?M:You have to make an appointment with the nurse at the reception outside.W:Thank you very much.(Text 10)W:As the car industry develops,traffic accidents have become as familiar as the common cold.Yet their causesand control remain a serious problem that is difficult to solve.Experts have long recognized that thisdiscouraging problem has many causes.At the very least,it is a problem that involves three factors:thedriver,the vehicle and the roadway.If all the drivers exercised good judgment at all times,there would befew accidents.Improved design has helped to make highways much safer.But the number of accidentscontinues to rise because of human failure and an enormous increase in the number of automobiles on theroad.Attention is now turning increasingly to the third cause of the accidents:the car itself.People want toknow how cars can be built better to protect the drivers.So there are also some new driverless cars on theroad.Are they really safe?参考答案1~5 BAABC 6~10 BCACA 11~15 CACCB 16~20 BAABC2l.D细节理解题。根据Day 1 Arrival in Zhangjiajie部分“The rest time of the day remains free for you torelax.”可知,在张家界的第一天,游客有时间自由放松。22.C细节理解题。根据Day3 Away From Zhangjiajie部分“Today your Zhangjiajie tour will continue to go tothe Tianmen Mountain..”可知,第三天游客可以游玩天门山.【高一年级期末考试·英语参考答案第2页(共4页)】231388D
本文标签:

本文地址:炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题
版权声明:本文为原创文章,版权归 admin 所有,欢迎分享本文,转载请保留出处!
app下载

评论已关闭!