衡中同卷2024高三一轮复习周测卷(小题量) 全国版十四英语答案核对

2023-09-19 15:29:39 

衡中同卷2024高三一轮复习周测卷(小题量) 全国版十四英语答案核对正在持续更新,目前2025衡水金卷先享题答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、衡中同卷英语高三一轮周测卷答案2024
    2、衡中同卷2023-2024周测卷英语答案
    3、衡中同卷2023-2024高三英语
    4、2024衡中同卷英语答案免费网站
    5、2024衡中同卷英语答案网站 高三网
    6、衡中同卷2024答案英语(一)
    7、2023-2024衡中同卷英语高三一调
    8、2024衡中同卷高三一轮周测卷答案
    9、衡中同卷2024英语
    10、衡中同卷2023-2024高三一调英语答案
She started dancing all together at the age of five.A teacher mentioned to her mother that she had somepromise in ballet,and that it would be difficult for her,as a woman of color,to enter the ballet world.But theadversity()she faced was the very thing that pushed her to pursue a career in ballet.And there's so much negative stereotyping()and misunderstanding of who they are in the media.Through the use of imagery and her career as a ballet dancer,she challenges stereotypes that exist for women ofcolor,particularly those from inner-city communities."It's important that our girls see that side of themselves because for many kids it's hard to be what they can'tsee.I didn't see a black ballet dancer before I decided that's what I wanted to be.It was really important for me tobe in my environment displaying that because this is where I'm from.It was always beyond ballet."Aesha Ashstated.4.Why did Aesha start the Swan Dreams Project?A.To promote the images of females of color by ballet.年o指w10qg021oyB.To expose her community to a world of women of color.C.To grace the stages of NYC Ballet School of American Ballet.D.To show the world that beauty and grace are defined by status.y09g276016109T5.Which of the following best describes the community she grew up in?A.Comfortable.B.Primitive.C.Peaceful.D.Unsafe.6.What made her seek to become a ballet dancer?A.Her teacher's encouragement.B.The hardship she encountered in her life.afroraoalfivbe and.C.Stereotypes that exist for women of color.D.Misunderstanding of who women of color are in the media.7.What is the main idea of the text?saibss-xijaogA.A program provides chances for girls of color.B.A woman brings ballet to the girls of color.C.Ballet changes the life of a woman of color.D.A woman has changed the negative stereotypes.【语篇导读】本文是一篇记叙文。文章讲述了一位芭蕾舞演员把芭蕾舞带给有色人种女孩的故事。4,An推理判断题。根据第一段Aesha Ash is a Ballet dancer who began the Swan Dreams Project in20ll.Itis aprogram designed to bring ballet to girls of color in her community.She wants to expose her community tomore positive images.,by status or race..可知,Aesha发起该项目是为了通过芭蕾舞提升有色女性的形象。5.D细节理解题。根据第二段Aesha grew up in the inner city of Rochester,.New York,where crime,gunviolence and poverty were among the biggest threats to the community.可知,犯罪、枪支暴力和贫困是Aesha生活的地方面临的最大威胁,因此她成长的社区是不安全的。6.B细节理解题。根据第三段But the adversity she faced was the very thing that pushed her to pursue a careerin ballet..可知,Aesha所面对的逆境是推动她成为一名芭蕾舞演员的动力。7.B主旨大意题。根据文章第一段Aesha Ash is a Ballet dancer who.to bring ballet to girls of color in hercommunity.和She wants to expose her community to more positive images..by status or race..及后文内容可知,本文主要讲述了一位芭蕾舞演员把芭蕾舞带给有色人种女孩的故事。1nCDipa Swaminathan is a Harvard-educated telecommunications lawyer.While shopping at her localsupermarket,Dipa's phone rang.It was the police.Murugan,one of the men she had assisted,had attempted tocommit suicide().It is a crime to commit suicide in Singapore and the police had called Dipa because hers wasthe only number in Murugan's phone.Dipa headed to the police station,only to be told that Murugan had already been rushed to hospital.As Dipa·42·
本文标签: 衡中同卷答案

本文地址:衡中同卷2024高三一轮复习周测卷(小题量) 全国版十四英语答案核对
版权声明:本文为原创文章,版权归 admin 所有,欢迎分享本文,转载请保留出处!
app下载

评论已关闭!