百师联盟 2024届高三一轮复习联考(一)1 新高考卷Ⅱ英语试题

2023-09-17 16:35:37 

百师联盟 2024届高三一轮复习联考(一)1 新高考卷Ⅱ英语试题正在持续更新,目前2025衡水金卷先享题答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

Dear Chris,I'm happy to hear from you.You asked me about the student clubs in my school and the following informationmay give you a general idea.My school provides various clubs to meet all tastes.Students can choose a club to join or set up a new one.Thespeech,photograph,painting,and basketball clubs enjoy the greatest popularity.As for me,I'm a regular memberof the volleyball club,where I've learned the value of teamwork and a healthy way to face challenges in my life.I hope the information provided is helpfulYours,Li Hua第二节One possible version:"A race.This is the first time I've ever seen a sand sculpture of a race,"said the judge.The judge walked away,examining other sculptures.Carter,Max,Sophie,and Kate stared at one another,mouths open in surprise."Wantto.?”“Yeah!”“Let's do it!”“Cool.”Their hands flew as they quickly formed a racetrack around thecars.“Your seats are really cool,”said Carter.“Can we copy them?”“Sure,”said Kate.“Can you showus how you made your tires so round?""Yeah."Carter stepped over to the convertible."You just need toshape them,like this.”“I'll smooth out the track,”said Sophie..“And I'll put up a finish line,”said Max.“These are two cool cars,.”Carter said.Before they could say another word,a voice called out,"We have the winner here.The judge who hadadmired their work earlier stood beside the cars."First prize goes to...um,I didn't get the name of your entry.Carter spoke..“It's called.uhh.”“Racing Team!”Kate shouted.“Racing Team it is,.”said the judge.Aphotographer hurried over to take a picture for the newspaper -two beautiful racing cars and four smilingsculptors.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活本文是应用文。文章介绍了Rooibos银行的四类账户。2l.A。理解具体信息。根据题干中的Simple Account可将解题信息定位到Simple Account部分,根据其the Simple Account comes with everything the Basic Account offers,plus a planned overdraft of up to f500可知,该账户与基础账户提供的服务相同,额外有最高500英镑的透支额度。结合Basic Account部分中的a daily limit of300 in cash withdrawals可知,这两种账户每日最高可提现300英镑。22.C。理解具体信息。根据题干中的Special Account可将解题信息定位到Special Account部分,根据其Special Account members will also receive a membership gift of their choice in addition to free mobilephone or laptop insurance可知,该账户会员可享受免费的手机或笔记本电脑保险,并可获得自己选择的会员礼物。23.D。理解具体信息。根据题干中的overdraft并对比各账户的最高透支额度可知,Basic Account不能透支,Simple Account可透支500英镑,Special Account可透支l000英镑,Student Account可透支2000英镑,由此可知答案。【词汇链接】current account(para.I)意为“活期存款账户”。B篇主题语境:人与社会一一艺术本文是新闻报道。文章讲述了好莱坞演员威尔·史密斯在录制纪录片“Welcome to Earth”时的经历。24.A。理解具体信息。根据第二段中史密斯所说的It's really difficult to enjoy things.fear closes you
本文标签:

本文地址:百师联盟 2024届高三一轮复习联考(一)1 新高考卷Ⅱ英语试题
版权声明:本文为原创文章,版权归 admin 所有,欢迎分享本文,转载请保留出处!
app下载

评论已关闭!