炎德英才大联考·2024年普通高等学校招生考试考前演练四 英语

2023-09-05 13:10:33 

炎德英才大联考·2024年普通高等学校招生考试考前演练四 英语正在持续更新,目前2025衡水金卷先享题答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、炎德英才大联考四2024英语
    2、2023-2024炎德英才大联考四答案解析网
    3、2023-2024炎德英才大联考全国卷四
    4、2024炎德英才大联考高三月考试卷四(全国卷)
    5、2023-2024炎德英才4月联考
    6、2023-2024炎德英才大联考月考四
    7、炎德英才大联考2024高三月考4英语
    8、2024炎德英才大联考考前演练2
    9、2024炎德英才大联考高三月考卷四全国卷
    10、2024炎德英才大联考考前演练6
听下面一段对话,回答第10至第12三个小题。现在,你有15秒钟的时间阅读这三个小题。(Text 8)M:Can you tell me what happened this morning,Mrs Jones?W:Well,2 hours ago,that was around 10:00 in the morning when I was doing the dishes.Then,soon afterthat,I was polishing the table.I thought I heard a noise,but I was really concentrating on the polishing,soI didn't take much notice.M:What happened next?W:I was cleaning the living room,around 10:15,when I heard someone upstairs.It sounded like they were loo-king for something in my cupboard.About two minutes later,someone ran down the stairs.I ran to the win-dow.A man was getting into a car.Then he was driving away.M:What time was this,Mrs Jones?W:10:20.Then I called the police.听下面一段对话,回答第13至第16四个小题。现在,你有20秒钟的时间阅读这四个小题。(Text 9)W:Can I help you?M:Yes,I want to find a place to stay for a few days.W:Well,there are some good hotels.Carlton House is near the main square in the city center,but you might al-so be interested in the Royal Oak.It's in the countryside,about ten kilometers away and very peaceful.Thenthere is the Bridge Hotel-it's in town but not in the center.It is out on the airport road.M:Hmm,that might be a bit far actually.OK,now the one you mentioned,in the city center.Can you tell me abit about it?W:Well,it is quite unusual-it used to be a large private house.It was bought by the Venice chain and theycompletely redecorated it.That's a five-star hotel.M:Does it have a swimming pool?W:No.The Royal Oak has an outdoor pool,which is lovely in summer,but the only hotel with an indoor pool isthe Bridge Hotel.M:I see.Well,I think I'll probably go for the city center.听下面一段独白,回答第17至第20四个小题。现在,你有20秒钟的时间阅读这四个小题。(Text 10)M:Tatyana is a Russian,and now lives in Canada.She and her husband,who is a businessman,and theirtwo sons moved to Canada in 1998.She was appointed to a position in a science laboratory.And now Tatyana isan assistant professor at the University of Alberta.At first,her greatest problem was her poor English.Not being able to understand or express herself fullymade it difficult for her to take her children to register at school,and she couldn't give them the support theyneeded with their homework.All that soon changed,however.She learned to speak English in a quite unusualway,by joining Toastmasters International and paying close attention to the speeches that people made.Shefound it a very enjoyable experience.Tatyana has always felt welcome in Canada,and that's what makes it a special place for her.Tatyana saysthat she still loves Russia,but she loves Canada,too,in a different way.She feels great affection and respect forCanadians.Whenever she has a problem,there is always someone willing to help her.第二节到此结束。现在,你有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。听力部分到此结束。【高三英语·参考答案第3页(共7页)】·23-38C·

本文地址:炎德英才大联考·2024年普通高等学校招生考试考前演练四 英语
版权声明:本文为原创文章,版权归 admin 所有,欢迎分享本文,转载请保留出处!
app下载

评论已关闭!