昆明市第一中学2024届高中新课标高三第一次摸底测试英语答案考试试题
2023-09-01 13:23:35
昆明市第一中学2024届高中新课标高三第一次摸底测试英语答案考试试题正在持续更新,目前2025衡水金卷先享题答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
第9期综合能力检测(9)参考答案及部分解析参考答案1-5 CABCB6-10 CAABA11-15 CBBCB16-20 CAABA21-25 AABDB26-30 ADDCC31-35 BCDCB36-40 FAGBD41-45 BABCD46-50 ABACD51-55 DADCD56.a57.saying58.stops59.surveyed 60.golden 61.retirement62.elders63.to communicate64.who /that 65.of写作第一节One possible version:Good morning,everyone!Today I'll say something about criticism.Taking criticism can be difficult,but sometimes it makes you a better person.My past experience has proved it.When my parents saw that I was glued to my smartphone whenever I was free,they tried various ways toconvince me to quit the habit.Although it was uncomfortable to listen to their negative comments,I followed theiradvice in the end and now enjoy a happier life.We all have limitations.Therefore,let's take criticism seriously.If criticism is reasonable,make some changesaccordingly and you'll be on the way to a better self.Thanks for your listening.第二节One possible version:"I learned to make beautiful wristbands from dried flowers,"Mother said.It was true.Sarah's mother wasknown throughout the village for her beautiful wristbands.No villager would dream of dancing at a specialcelebration without them."But I have no special talent,"Sarah complained."Of course you do,"said Mother."You just have to find it.""I have always wanted to dance,"said Sarah."Then dancing is what you shalltry,”said Mother.Sarah went to the village elders to learn to dance in celebration of the sun and the sea.After many months of hardwork,Sarah could jump,and turn to the beat of drums.All the villagers smiled and praised her generously.Theysaid she had amazing talent.Andy went right on sharing his daily catch with the village.Baby Tom did hissomersaults.And Sarah was still stuck in the middle.But Sarah's eyes shone like the peaceful sea in the sunlight.For now she could dance at village celebrations.And when she did,Sarah proudly wore her mother's wristbandsmade from dried flowers.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自然一一环境保护本文是应用文。文章介绍了四个濒危动物志愿者项目。2l.A。理解具体信息。根据The Surin Project部分中的Cost:S3,030 for two weeks for working guests and$2,020 per month for zookeepers可知,参加本项目的动物管理员志愿者每月的花费是2020美元。22.A。理解具体信息。根据The Great Orangutan Project部分中的Due to very limited space,.applications
本文标签:
本文地址:昆明市第一中学2024届高中新课标高三第一次摸底测试英语答案考试试题
版权声明:本文为原创文章,版权归 admin 所有,欢迎分享本文,转载请保留出处!
版权声明:本文为原创文章,版权归 admin 所有,欢迎分享本文,转载请保留出处!

评论已关闭!