2024届高考考点滚动提升卷[新教材]英语(三)3答案
2023-08-14 18:58:23
2024届高考考点滚动提升卷[新教材]英语(三)3答案正在持续更新,目前2025衡水金卷先享题答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024高考考点滚动提升卷答案
2、2024年高考滚动检测卷四英语
3、2023-2024新高考高三滚动测试卷英语
4、2024高考考点滚动训练
5、2024高考考点滚动提升卷语文答案
6、2024高考考点滚动提升卷英语
7、2024高考考点滚动提升卷英语答案
8、2024高三考点滚动提升卷
9、2024高考考点滚动提升卷英语6答案
10、2024高考考点滚动提升卷答案
高二英语上学期期末综合能力评估试题(二)参考答案及部分解析参考答案1-5 ABACB6-10 BCACC11-15 ABABC16-20 CBBAA21-25 ABAAC26-30 BDBAA31-35 BBABB36-40 CEABF41-45 CABAD46-50 BACDB51-55 ADABA56.covering57.beautiful58.to tolerate59.killed60.called61.as62.largely63.and64.where65.trees写作第一节One possible version:Dear James,I'm glad to hear that you're interested in Beijing after you saw the opening ceremony of the Beijing2022 Olympic Winter Games.You are more than welcome to come to Beijing.As a great city and a popular traveling destination,Beijing is home to an abundance of historic sites,including the Palace Museum,the Great Wall,and the Summer Palace,etc.Since you haven't visitedBeijing yet,I strongly recommend you go to the Palace Museum,which holds vast amazingcollections and is one of the most famous museums in the world.If you could attend the exhibitionsthere,I believe you would share my feeling that the great variety of beautiful articles are a real feastfor the eyes.I'm looking forward to seeing you in ChinaYours,Li Hua第二节One possible version:He was holding a purple and white bunch of flowers.Seeing his sweet smile,Sadie smiled too,feeling rather happy.He handed her the flowers.Sadie accepted them and told him her team mightlose the game,but Richie said that was not important.What he knew was his sister was a giftedplayer and that she had tried her best.There was no way he could miss his little sister's big game.He also said it was great to have many new friends,but he realized Sadie was his best friend.Those words meant more to Sadie than"I'm sorry"ever could.Sadie smiled.She rested the flowersin her wheelchair and went back out onto the court.Right then Sadie decided to play the rest of thegame with the bunch in her wheelchair.With her brother watching from the sidelines,Sadie stolethe ball from a competitor and fought her way to the net,making the first of what would be manyamazing shots for the team.部分解析阅读第一节
本文地址: 2024届高考考点滚动提升卷[新教材]英语(三)3答案
版权声明:本文为原创文章,版权归 admin 所有,欢迎分享本文,转载请保留出处!
版权声明:本文为原创文章,版权归 admin 所有,欢迎分享本文,转载请保留出处!

评论已关闭!