2024届高考考点滚动提升卷[新教材]英语(一)1答案

2023-08-14 18:55:23 

2024届高考考点滚动提升卷[新教材]英语(一)1答案正在持续更新,目前2025衡水金卷先享题答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024年高考滚动检测卷四英语
    2、2023-2024高三考点滚动提升卷英语答案
    3、2024高考考点滚动训练
    4、2024年高考考点滚动提升卷语文
    5、2024年高考考点滚动提升卷答案
    6、2024高考考点滚动提升卷语文答案
    7、2024高考考点滚动提升卷数学
    8、2023-2024新高考高三滚动测试卷英语
    9、2024高考考点滚动提升卷英语6答案
    10、2024高考考点滚动提升卷答案
第20期高二英语上学期期末综合复(三)参考答案及部分解析参考答案1-5 DCBDA6-10 CDDCA11-15 ABCCD16-20 CEADF21-25 DBDAC26-30 BADBC31-35 ACCAB36.visiting37.to38.helpful39.It40.was published41.schools42.carefully43.an44.to take45.higher写作第一节One possible version:Dear Sir or Madam,I'm writing to apply to be a volunteer.I think I'm qualified for the position.Firstly,I once studied English in Britain as an exchangestudent for two years,so I can speak fluent English.Secondly,I have learned some basicknowledge about garbage sorting in daily life.I've been taking an active part in garbage sorting inmy community.So it would be easy for me to pass on relevant information to other students.Please take my application into consideration.I'm looking forward to your early reply.Yours sincerely,LiHua第二节One possible version:Callie thought of Mrs.Reed and made the decision to continue.The little horse lowered her headand walked slowly and bravely onward.Just as Callie feared that she and Ruby might lose theirway,she saw the outline of a dark shape ahead.It was Mrs.Reed's farmhouse!Callie kissed Rubyand the horse moved through the snow,right up to the front door.Callie got down from Ruby andknocked on the door.Slowly it opened.Mrs.Reed stood on the other side.She was tall,with thickdark hair mixed with gray."Callie,what are you doing here in this awful weather?"Mrs.Reed asked."My mom and Imade holiday treats."Callie held out her special delivery.Mrs.Reed took the gift bag,admiringit."Oh my,"she said."They all look so delicious.Now let's first take Ruby out to the shelteron my farm,and we will come inside and wait out this storm.""Great!Can we also sharestories about horses?"Callie said."Why not?There are no better holiday stories than the onesthat include horses,"Mrs.Reed said.Callie nodded.She definitely agreed.部分解析阅读第一节A篇
本文标签: 信息提升答案

本文地址:2024届高考考点滚动提升卷[新教材]英语(一)1答案
版权声明:本文为原创文章,版权归 admin 所有,欢迎分享本文,转载请保留出处!
app下载

评论已关闭!