全国名校大联考·2023~2024学年高三第一次联考(XGK)英语试卷试卷答案
2023-08-12 22:39:22
全国名校大联考·2023~2024学年高三第一次联考(XGK)英语试卷试卷答案正在持续更新,目前2025衡水金卷先享题答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、全国名校大联考2023-2024学年度高三第一次联考
2、2024全国名校大联考
3、全国名校联考2024第二次
4、名校大联考2023-2024学年度高三第一次联考英语
5、全国名校大联考2023-2024学年度高三第一次联考
6、全国名校联考2024
7、全国名校大联考2023-2024
8、名校大联考2023-2024学年度高三第一次联考英语
9、全国名校大联考2023-2024学年度高三第二次联考
选择性必修一Unit6参考答案及部分解析参考答案1-5 CCDBD6-10 ACDAD11.to eat12.themselves13.how 14.rarely15.completed16.which17.meaningful18.seeing19.to 20.choices21-25 DDABC26-30 ACCAD31-34 CBAD35-39 BEFAD40.The number of them declined rapidly.41.Hunting,the use of harmful chemicals,pollution,and the destruction of their habitat.42.The bald eagle was chosen as the national bird of the United States in 1782.and BeniaminFranklin was in favor of the choice.According to the last paragraph,Benjamin Franklin disagreed about the choice and hethought the turkey would make a better choice.43.First,we can plant more trees to create habitat for wild animals.Second,we can use lessplastic bags in the wild because animals often mistake them for food.Third,we can refuse to buyproducts made from wild animals.第一节One possible version:Dear Mark,I'm Li Hua,an exchange student from China.I'm writing to apply to join your Environmental Club.First of all,I've been living a green lifestyle and was once a volunteer in the Natural HistoryMuseum of my city.So I am experienced in planning and organizing various environmentalprotection activities.What's more,I am friendly and easy-going and I believe I can get along wellwith other members in your club.I'd appreciate it if you could take my application into consideration.I'm looking forward to yourearly reply.Yours sincerely,Li Hua部分解析知识运用第一节主题语境:人与自我一一做人与做事本文是记叙文。一对父子在街上看到一个无家可归的人后,儿子拿出了自己的全部“积蓄”给了那个人,令他的父亲感触颇深。1.C。根据下文中的but didn't have any cash可知,Smith想要给流浪汉一些钱,但是自己身上没有现金。2.C。根据下文中的he heard my thoughts and responded out loud以及I was more thanthis with joy可知,Smith的儿子似乎知道了他的想法,坚持要将自己的钱给那个流浪汉。3.D。根据上文中的I give the man the30 cents he had in his pocket以及下文中的hewanted to do this with joy可知,Smith看到他儿子的行为后,感到很开心。4.B。根据上文中的a homeless man可知,这个无家可归的人急需帮助。
本文地址:全国名校大联考·2023~2024学年高三第一次联考(XGK)英语试卷试卷答案
版权声明:本文为原创文章,版权归 admin 所有,欢迎分享本文,转载请保留出处!
版权声明:本文为原创文章,版权归 admin 所有,欢迎分享本文,转载请保留出处!

评论已关闭!